Wie ik ben

Ik ben Joyce de Pruyssenaere de la Woestijne (1958) en ik heb de driejarige opleiding bij het ITIP Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie gevolgd en daarna de Toegepaste Opleiding voor Energetisch Werk. Na deze opleidingen ben ik diverse malen stagiaire en co-begeleider geweest bij o.a. de Energetische opleiding van het ITIP. Daarnaast heb ik de post-opleiding “Van Vakmanschap naar Meesterschap” gevolgd.

In 2013 heb ik de 3-jarige opleiding tot SE-Practitioner afgerond bij Somatic Experiencing Nederland en ben sindsdien daar assistent. Sinds 2000 heb ik een eigen praktijk waarin ik mensen begeleid, zowel individueel als met partner. Ook heb ik ervaring met groepen, heb diverse workshops gegeven en doorgaande procesgroepen begeleid.

Ik hou ontzettend van dit werk, omdat het zo direct, open en eerlijk is. Kleine stapjes zetten die soms mega veranderingen teweeg brengen. Het raakt me diep en ik word er altijd blij en energiek van.

Ik ben aangesloten bij de BATC Belangen Associatie Therapeut en Consumenten. Wil je voor vergoeding in aanmerking komen dan moet je in ieder geval aanvullend verzekering zijn bij een zorgverzekering. Tevens ben ik onderworpen aan het klacht- en tuchtrecht.